Díjmentes online álláskeresési tanácsadás

Kedves Partnereink!

Mi, mint az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. gyakorlott munkatársai: munkavállalási, HR tanácsadók és coachok, felajánljuk segítségüket azoknak az ügyfeleinknek, akik a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben veszítették el állásukat vagy időszakosan álláskeresővé váltak és szeretnének mielőbb elhelyezkedni.

HR konzultáció emailben és telefonon

Eddig megszokott munkarendünk az utóbbi néhány napban jelentős változáson ment keresztül, feladva a leckét a cégek és vezetőik számára. Az elmúlt napokban egyre több magyarországi cég állt át az otthoni munkavégzésre. Sok helyen olyan embereknek kellett hirtelen elkezdeniük otthonról dolgozni, akiknek ebben nincs gyakorlata. De hogyan lehet hatékonyan távolról dolgozni, mire érdemes figyelnie a munkaadónak és a munkavállalónak? Fel tudnak készülni a felek erre ilyen rövid idő alatt? Hogyan lehet a munkáltatóknak a legnagyobb kihívást a munkavállalók teljesítményével kapcsolatos bizalmi problémákat megfelelően kezelni? Sok vállalat úgy gondolja, a jelenlegi home office csak egy kényszerhelyzet, de mégis hogyan lehet ebből a helyzetből többet kihozni és előnyt kovácsolni, hogy a jövőben akár beépüljön a vállalati működés menetébe ez a típusú vagy más rugalmas foglalkoztatás? Az IFKA HR-es munkatársai ebben tudnak segíteni Önnek.

 IFKA on-line segítő beszélgetés ügyfeleknek - díjmentes

Kedves Partnereink!

Pár héttel ezelőtt belekerültünk egy olyan krízishelyzetbe, amely mindannyiunk számára megterhelő és ismeretlen. Az emberek nagy része olyan kihívásokkal áll szemben, amelyeket meg kell oldani akkor is, ha ezekhez nem állnak rendelkezésére kész megoldások és bevált eljárások.
Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. munkatársai, mentálhigiénés szakemberek és coachok felajánlják segítségüket azoknak az ügyfeleinknek, akik ebben a helyzetben szeretnék megosztani félelmeiket, nehézségeiket, dilemmáikat.

 CSAK online szolgáltatások

A korona vírus járvány miatt meghirdetett veszélyhelyzet idején a személyes találkozások helyett online formában nyújtjuk szolgáltatásainkat.
Telefonon és/vagy e-mailen tudnak kérdezni, segítséget kérni a Bács-Kiskun megye területén működő munkáltatók és az aktív korú munkavállalók, álláskeresők (a Kecskeméti Járásban a Kecskeméti Család és KarrierPONThoz fordulhatnak). Igény és lehetőség szerint a tanácsadás, konzultáció történhet telefonon, e-mailen, Viberen, Skype-on, Messengeren vagy más online felületeken, telefonos bejelentkezés alapján.
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BKMKIK), a vele partnerségben működő IFKA Nonprofit Kft. és a RÉV Szolgálat munkatársai által nyújtott szolgáltatások az EFOP-1.2.9-17-2017-00044 számú projekt keretében, az Európai Unió támogatásának köszönhetően térítésmentesen igénybe vehetők 2020. november 30-ig, illetve a kapacitások erejéig.

Puskás Hajnalka
szakmai vezető

 

IFKA logo

RÉV Szolgálat Kecskemét logó