„Nő az esély, nő a tét, nő a munka - Nő-Köz-Pont kialakítása és működtetése Bács-Kiskun megyében EFOP-1.2.9-17-2017-00044” című projekt keretében a konzorciumunkban dolgozó munkatársak június 12-én és 19-én kétnapos Belső képzésen vettek részt az IFKA N Kft. szervezésében Kecskeméten, ahol a projekt előrehaladásáról, egyéni és projekt célokról,  motivációról, sikerekről és nehézségekről, javaslatokról, szükséges dokumentáció vezetéséről folytattunk eszmecserét, a projekt sikeres működtetése érdekében. 

 A képzés során igyekeztünk a közös gondolkodás és a résztvevők közötti együttműködés alapjainak megteremtésére. Szakmai célok megvalósításához szükséges tapasztalatok átadására, a konzorciumi partnerek közötti szakmai együttműködés mélyítésére.

Köszönjük a BKMKIK-nak mint Konzorciumvezető partnernek a képzési helyszín biztosítását, a kedves fogadtatást és részvételt. Szintén köszönjük a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a RÉV Szenvedélybetegségek Segítőszolgálat munkatársainak aktív részvételét, az értékes hozzászólásokat és ötleteket.

Hajrá kedves csapat! Előre, CSAK előre!

A két napos képzés az Európai Unió támogatásával valósult meg.


 

IFKA logo

RÉV Szolgálat Kecskemét logó