A munkáltatói rendezvényen olyan témákat járunk körbe, mint a fiatal munkavállalók elvárásai, a munkavállalói értékajánlat jelentősége, valamint hallhatunk előadást Füzér Gábor pszichológustól a fiatal munkavállalók sajátosságaihoz igazodó kiválasztásról és motivációs eszközökről. Végül, munkahelyi bölcsődében1 rejlő lehetőséget mutatjuk be, kezdve a működés keretszabályaitól, a létrehozás és működtetés lehetőségeitől, egészen a már működő munkahelyi bölcsődék tapasztalatainak megismeréséig. 2018 őszén jelentősen módosult a munkahelyi bölcsődék létrehozásának és működtetésének keretrendszere, a jogalkotó sokkal rugalmasabb és a foglalkoztatókra kevesebb terhet hárító szabályrendszert fogadott el.

Kinek érdemes elgondolkodnia munkahelyi bölcsőde létrehozásán?

- akinek telephelye közelében nincs vagy korlátozott számban biztosítható bölcsődei ellátás.
- akinek a cége tevékenysége, profilja miatt a fiatal munkavállalók, a jelenlegi és leendő kisgyermekes szülők különösen fontosak.
- akinek a cége munkarendje, munkaidőkerete nem illeszkedik a hagyományos gyermekintézmények nyitva tartásához, és fontos a feladatok határidőre történő teljesítése.
- akinek a cége munkavállalói körében ugyan nincs kellő számú igény, de van olyan partnercég vagy közelben működő másik vállalkozás, amellyel közösen már öt munkavállaló igényelné 3 évnél fiatalabb kisgyermeke ellátását.

Időpont: 2019. március 21. 13.00 óra

Helyszín: MEMO Mesterek és Mód-szertanok Háza (1077 Budapest, Wesselényi utca 73.)

A munkáltatói rendezvényre cégvezetőket és humánerőforrás vezetőket, valamint a területtel foglalkozó munkatársakat várunk.


Rendezvényünk az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet. Válaszcím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Szervező: Magyarországi Családi Bölcsödék Közhasznú Egyesülete


 

IFKA logo

RÉV Szolgálat Kecskemét logó