A megszerzett tudással új lehetőségek nyílnak a vezetői szerepek betöltésére

A B. Kentaur 94 Bt. ügyvezetőjeként köszönettel tartozom a lehetőségért, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Önismereti és személyiségfejlesztő képzésen és Vezetői tréning részt vehettem. Szívből ajánlom és javaslom minden cégvezetőnek, vezető pozícióban levő kollégának, hogy használják ki a képzésekben rejlő belső fejlődés és nem utolsóként a vezetői kompetenciák fejlesztésének lehetőségét.


Hogy mi volt a motivációm
: A céljaim között szerepelt a tudásszintem emelése, nézőpontom kiszélesítése, a fejlődni vágyás, a vezetői és az egymás közötti magasabb szintű kommunikáció megteremtése. Nem utolsó sorban belső igény, késztetés a folyamatosan, egyre gyorsabban változó környezethez való idomulás, alkalmazkodó képességem javítására.

A képzésről röviden: Jól felépített, profi szakemberek által vezetett tréningeken felismertük hiányosságainkat, szembenéztünk hibáinkkal, gyengeségeinkkel. Együtt kerestünk megoldási javaslatokat, megpróbáltunk helyes válaszokat adni a felmerülő problémákra. Mindezt a sok év alatt megszerzett vezetői tapasztalatok egymás közötti megosztásával. Az eltérő vélemények ütköztetésével, kompromisszumokat keresve a különböző vezetői stílusokat alkalmazó vezetők szemszögén keresztül. Azt gondolom, hogy minden részt vevő vezető sokat tanult és fejlődött ezen képzések alatt. Ezzel a tudással új lehetőség nyílik a jelen korszak követelményeinek és igényeinek megfelelő, kommunikatív, humánus vezetői szerepek betöltésére.

Köszönettel: Balogh Ferenc


 

IFKA logo

RÉV Szolgálat Kecskemét logó